Post Terbaru Saya ..

Friday, 16 March 2012

Pening betul nak buat projek EST nih .. macam2 hal ..


Macam ni lah keadaan aku masa tengah tulis cerita nih -,-'

Aiyoo , pening sudaa melanda maa . Aku banyak hal lagi nak kena buat . Bukan nak kena FOKUS kat benda ni jeh . Kadang2 aku merungut jugak dengan kerenah kawan2 aku nih . Tapi sabo je lah . haha :D

Macam-2 benda nak kena taruk sana sini . Bila tak menjadi masing-2 nak marah . Termasuk lah aku . Tapi Alhamdulliah FINE , bahagian intro kitorang dah hampir siap dah . Agak take time jugak lah nak siap kan Intro nyer .





♥ Thanks for Reading! Tekan LIKE kalau suka! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...