Post Terbaru Saya ..

Friday, 30 March 2012

Kenapa aku ni? Takde guna kalau nak menyesal sekarang..

Salam korang. Aku tengah sedih. Sedih sangat2. Peluang aku seakan tertutup. Tak tahu kenapa. Aku tak tahu kenapa aku cakap macam ni. 

Mungkin ada lagi yang masih ingat tentang ENTRI INI . Yo yo oo je semangat aku berkobar nak study. Malam ni aku rasa macam kehilangan. kehilangan semangat. Semangat nak study entah terbang melayang ke negara mana. Aku punya bad mood lah runsinglah tak tahu nak buat apa, terus je online. Aku betul2 macam orang gila sekarang ni. Aku tak stress, aku tak tertekan. tapi.. entah lah. Aku cuma pusing. Tak tahu nak fikir apa. 

Aku macam orang gila. Aku menyesal !!!!!


Ayat yang buat aku nak nangis. 

Aku taknak lah orang kata yang aku ni perempuan tak tahu malu, sikit2 nangis. sikit2 cengeng. Aku manusia biasa lah weh, aku bukannya manusia luar biasa. And one more, aku tak suka bila orang kata aku ni HIPOKRIT . Bila dekat depan orang lain, aku happy, aku gelak2. Bila jauh dari orang ramai, aku menangis sendirian. Aku tak mahu buat orang sekeliling aku tertanya2. 

Kadang2 dekat sekolah aku selalu muram. Kadang2 gelak, kadang2 jadi pasif dengan menyendiri. Aku sebenarnya dah tak tahan. Tapi aku cuba tahan. Tuhan nak menduga aku agaknya. Biarlah aku simpan sendiri.



Yang Benar : 


♥ Thanks for Reading! Tekan LIKE kalau suka! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...