Post Terbaru Saya ..

Saturday, 3 March 2012

Follower saya ramai .. tapi ...

Salam satu Malaysia semua ...

Entri kali ni bukan lah ingin berkata
" blog aku dah ramai follower..."
...
Sekarang ni , saya rungsing ...
saya tengah rungsing kerana asyik2 tengah berblogging
di blog serinajwa95.blogspot.com
ni saja ,
tiba2 saja saya ingat , yang saya ada lagi satu blog !
dah lah ada blog kedua ,
terbiar pulak tuh !
tak tahulah apa agaknya khabar blog aku tuh .
entah sihat entah tidak ...

Ya Allah , menyesal nya aku ... macamana lah aku boleh lupa
yang aku ade blog lagi satu .
ishh .... dah lah ramai follower pulak kat situ ..
haa , ramai ke ??

nak tahu ramai ke tak ,
korang semua leh check it out kat SINI .

So macamane  dah tgk dah?
Apa pendapat korang , ramai ke tak ?
Mungkin sesetengah orang merasakan follower seramai tu
tak banyak sangat .. tapi bagi aku yang TAK POPULAR ni
mesti lah rasa macam ramai je follower aku tuh .

Nak tinggalkan blog tu , sayang pulak aku rasa .
Nak update , takut haru biru pulak jadi nya .
Tak terdaya pulak aku nak handle dua2 blog ni .
Aduuhh , ni semua silap aku ....
Kalau aku tahu aku ada BLOG TU 
dah lama aku akan batalkan niat untuk buat blog
serinajwa95.blogspot.com ni ...

Macamane nih .. takkan aku nak biar kan blog kedua aku tu
terbiar je .... 

Any suggestion please.. bantu lah aku ....


♥ Thanks for Reading! Tekan LIKE kalau suka! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...