Post Terbaru Saya ..

Saturday, 3 March 2012

♥ Aku jatuh cinta dengan Add Math ♥ - Al-Khwarizmi Sumber Inspirasi


Tak sangka harapkan salji tengah krismas , namun salji keluar masa hari panas . haha .
Fine , takde kena mengena pun dgn entri nih .
I already fall in love in you ...
 
OMG , Fall in love with Add Math ? Did you get a fever , Seri Najwa ?
Nope ....

Seriously , even kalau orang lain nak kata aku gyler sebab statement nih . But i've made a greatest ever and ever decision . Just like precision right ? Instead of Math and physics , sekarang ni aku beralih untuk menjatuhkan perasaan minat aku terhadap Add Math . Bila teringat tentang sejarah Al-Khwarizmi yang memperkenalkan tentang sejarah Matematik , aku merasakan Matematik ini bukan sesuatu subjek yang biasa , tetapi LUAR BIASA .
Siapa setuju ?

Al-Khawrizmi bijak pandai Algebra !

Beliau menjadi pencetus semangat untuk aku melakukan research tentang Add Math ni . Tambahan lagi aku akan menghadapi SPM hujung tahun ini . SPM yang bakal menentukan masa depan aku ! Ke mana arah perjalanan yang bakal di hadapi semasa di hari muka . Ini membuat kan aku bertambah semangat untuk mencari formula2 yang boleh meningkatkan kemahiran Matematik aku yang sedia ada ni .

Hasil daripada research yang dilakukan , Alhamdulillah . Aku telah berjaya menemui beberapa formula Math dan juga Add Math melalui rangkaian sosial yang telah dicipta oleh manusia2 yang brilliant di dalam 'pembinaan' laman web serta website .

Apakah formula2 nya ?

InsyaAllah di lain entry , saya akan meletakkan formula2 Matematik yang telah saya jumpai .
Keep in touch with my coming soon updates !
Khususnya untuk rakan2 yang tak lama lagi menghadapi SPM , tak salah untuk berkongsi ilmu sesama sendiri . Ilmu dapat , pahala pun dapat . InsyaAllah perjalanan hidup kita akan di berkatiNya ...

Maaf kepada penggunaan kata 'AKU' kepada yang lebih berusia ... :)

♥ Aku jatuh cinta dengan Add Math ♥ - Al-Khwarizmi Sumber Inspirasi
Coretan hati , dari gadis yang
bakal menghadapi SPM 2012 ...

♥ Thanks for Reading! Tekan LIKE kalau suka! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...