Post Terbaru Saya ..

Thursday, 19 January 2012

Kerisauan Yang Melanda ...... (19/1/2012)



Huh , seriously hari ni letih gyler ..
Tusyen 5 kali seminggu , macam dah takde masa 
rehat langsung !
( Eh , nak post entri blog kau ni ,
ade masa pulak eh cik Seri ! cecehh ~ )

Tadi kat sekolah aq betol2 tak larat ,
kena penyakit demam malaria . hehe ..
tak lah , gurau je ~~

Aq pegi sekolah tadi , aq rasa cam nak pengsan je .
Sedar punya sedar , aq baru igt
yg aq demam . Then time tu tgh perhimpunan kan ,
lepas perhimpunan aq terus g pejabat ,
call mak aq minx tlg jemput aq balik .
Aq betul2 tak larat ..
Lepas tu aq tertido kat bilik kaunseling 
masa nak tunggu mak aq dtg jemput ..

Masa otw nak balik tuu , mak aq sempat lagi nak pegi
beli barang . Huhuu . Sampai nyer aty .
Aq tgh sakit2 pon mak aq suh bawak barang2 .
heheh . mengada-2 lah kau ni Seri ..

Kadang2 , ada kawan2 yg bertanya ..
"Seri , kenape kau selalu tak dtg sekolah?"
"Kau ada masalah ke Seri? Kalau ada problem share lah dgn aq.."
"Kenapa kau slalu tak sihat, kau sakit ke? "

Thanks kawan2 , amik berat pasal aq . Aq betul2 rasa dihargai.
Tapi .. Jawapan bg pertanyaan korg tuu , biar aq dgn Allah sahaja lah yg thu .. 

Okey, berbalik kepada soal SPM .
Aq bukan nya apa , cuma aq risau ,
aq takut aq asyik tak sihat je tahun ni .
Dah lah tahun ni nak SPM dh .
Haih , aq cuma risau ttg ni je .
Tak percaya ? tengok lah status aq nih ...
(Kalau tak nampak , korang KLIK utk besarkan..)

Ini namanya status mengutuk diri sendiri . hewhew :D
Ini lah kerisauan yg melanda diri aq sekarang ni .
Tahun lepas dah byk kali aq tak dtg sekolah 
disebab kan tak sihat .. tahun 2012 ni jer , dah dua hari
aq tak dtg sekolah .. Aq tak nak ketinggalan dalam pelajaran .
Aq tak suka perkara ni berlaku . Aq nak jadi pelajar cemerlang .
Tapi .... mampu kah aq ?


♥ Thanks for Reading! Tekan LIKE kalau suka! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...